Георги Миланов: Възхищавам се на Гриша Ганчев!

1689594904610x

Мнозина политици разчитат на късата памет на българския народ и често се въртят като пумпали. Днес им изнася да говорят за едно, на другия ден за друго, на третия за трето. Разчитат, че срещу себе си имат глупаци, които ще оплетат в мрежите си. И грешат. Но думите отекват в съзнанието на изстрадалото ни общество и имат свойството да се възпроизвеждат.

Затова ви предлагаме приказките на кандидата за ново попълнение на Левски Георги Миланов, казани само преди няколко години:

„Имаше много спекулации и искам да отбележа, че не съм избрал МОЛ Види пред ЦСКА, а го предпочетох измежду много други оферти, които имах. Искам специално да благодаря на г-н Гриша Ганчев, защото той пръв ме потърси още в края на месец май и положи доста усилия да ме има в ЦСКА. Това се случи в сравнително тежък период за мен, защото бях без отбор и искам лично да му благодаря и да пожелая на ЦСКА да стане шампион. Искрено вярвам, че това ще се случи и ЦСКА ще стане шампион!“, Миланов пред БЛИЦ през 2018 годна.

„Ако един ден се върна в страната, бих играл под негово ръководство. Ганчев е един от най-големите босове в българския футбол. Възхищавам му се“, Миланов пред БТВ през 2018 година.

„Радвам се, че Гриша Ганчев разреши проблемите около ЦСКА – с базите и всички останали въпроси. Всичко е точно и ясно и няма да му пречи занапред. Оттук само ще се надгражда отборът, екипът на Ганчев е доказан през годините и очаквам ЦСКА да стане шампион. Един ден, ако се върна в България, е очевидно за кой отбор ще играя“, Миланов пред livesport.bg през 2018 година.

От собствените му изявления личи колко предан е на Гриша Ганчев и ЦСКА, но сега твърди, че Левски е любов.

За съжаление честта и клубната лоялност на множество футболни легенди като Георги Аспарухов, Никола Котков, Христо Стоичков, Трифон Иванов, Димитър Якимов и редица други са само сладък спомен.

Днес единствената религия на сегашните футболисти са ПАРИТЕ! На финикийските знаци се кланят днешните ментета и затова никога няма да бъдат запомнени като легенди!