Искри в ефира: Тошко Йорданов влезе остро на Цветанка Ризова заради…

1686235992-tsv2

Много остро започна интервюто на Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ за предаването „Лице в лице“ по bTV. Причината за това беше първият въпрос на водещата Цветанка Ризова: „Защо отказвате да си признаете, че сте водили преговори с ГЕРБ?“.

„Вие защо задавате толкова глупав въпрос? Ние водихме преговори с ГЕРБ, които бяха публични“, контрира веднага Йорданов.

Той се разгневи и от откъса от изявлението на Бойко Борисов, в което лидерът на ГЕРБ казва, че са били договорени имена на министри, включително Гроздан Караджов.

„Това, което пуснахте е лъжа. Със същия повод можехте да пуснете изявлението на г-н Трифонов, което вие не направихте“, упрекна депутатът водещата.

„Къде вътре сме говорили за хора, за министерски кресла?“, попита той.

По думите му, Борисов „видимо лъже“.

„Искам да знам кой от нас е говорил и са били обсъждани имена. Искам да знам кой“, настоя Йорданов.

„Нали сте журналисти, тук има доста хора с журналистика, пратете някой от bTV да пита г-н Борисов с кой представител на ГЕРБ сме обсъждали това. И с БСП, че той и тях набърка“, заяви той.

„Имам чувството, че вие самата не помните какви разговори сте водили в това студио“, продължи той с острия тон към водещата, която възрази, че помни добре.

„Асен Василев е слаб финансов министър. Финансовото състояние на държавата е такова. Днес защо приемаме бюджет? Защо има дефицити“, попита той.

„Същият човек изхарчи 9 млрд. докато беше финансов министър“, добави депутатът.

„Естествено, че ще гласуваме срещу този кабинет. Нито е експертен, нито не е неполитически, нито не е недоминиран от една партия“, подчерта той.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории