Не е за вярване с коя се хвана Кристиан след раздялата с Джулия

1684991386_1a

Преди броени дни стана ясно, че певицата Джулия и звездата от „София ден и нощ“ Кристиан Кирилов са се разделили. Мачото категорично отрече да има трети човек, който да е повлиял на отношенията им. Но истината се оказа друга.

Кристиан вече има нова жена до себе си и побърза да я покаже на последователите си в социалните мрежи. Новата му е отново популярно лице, позната ни от известен риалити формат. Но Кирилов нарани бившата си по най-долния начин, след като реши да се похвали с новата си любов навръх рождения ден на Джулия.

От негови снимки в социалните мрежи става ясно, че вече е във връзка с Денислава, която знаем от участието й в риалити формата „Един за друг“.

„Не мога да разбера защо реши да покаже новата си точно на рождения ден на Джулия?! Не можа ли да го направи ден по-рано или по-късно. Много долно. Падна ми в очите“, гласи един от коментарите в социалните мрежи.

Хора от шоусредите съчувстват на Джулия, тъй като пожертва кариерата си в името на тази любов, докато при Кристиан всичко е било просто интерес.

„Супер смешна постъпка от твоя страна, супер смях и показност …. Малко уважение нямаш ли към бившата ти…. Колелото се върти“, гласи пък друг коментар в мрежата.