Столичаните на тази улица трябва да са нащрек!

sofiia-994

Живущите в район „Оборище“ са притеснени от действията на мъж.

Александра Бозаджиева твърди, че мъж обикаля в района на улица „Буная“ и старателно оглежда колите и дворовете. Преди дни въпросният индивид се е опитал да проникне в колата на близка приятелка на Александра.

„Опита да влезе в колата на моя приятелка, докато беше спряла да ме изчака, след като е огледждал колата й известно време“, написа Бозаджиева.

Жената е успяла да заснеме мъжа, но за съжаление – само в гръб. Тя публикува снимката в социалната мрежа Фейсбук.

Драго Гидов написа в коментарите под публикацията, че същият мъж го е попитал дали може да го подслони, тъй като нямало къде да пренощува.

„Казах му, че има хотел наблизо. Явно трябва да бъдем с повишено внимание“, написа още Гидов.

Столичанка сподели, че го е срещнала на булевард „Мадрид“ малко преди да се стъмни. Тогава мъж е бил изключително неадекватен.

„Според мен халюцинираше, защото докато вървеше срещу нас залегна на земята, като човек, който се опитва да се предпази от нещо прелитащо, след което продължи да върви срещу мен и децата и като се изравнихме се извъртя рязко и абсурдно, по начин, по който човек с всичкия си няма да го стори. Видимо не беше с всичкия си, сигурно вече е изял шамарите някъде, аз самата се виждах как го нокаутирам“, добави Веси.

„Интересно, какво ги привлича точно в този район? Защо ги няма преди реката? Между реката и Черковна сякаш ги изсипват с рейсове всеки ден различни. Просто вървят и се лутат, като в някакъв зомби филм“, коментира Николай Антонов.

Авторката на публикацията посъветва столичани да бъдат нащрек.