Черна вест: Внезапно почина 27-годишен наш национал, близки са потресени: Беше звезда!

Александър-Ананиев

Младият бейзболист от отбор „Койоти” в Дупница – Александър Ананиев, е починал внезапно. Черната вест шокира дупничани.

Ананиев, който преди дни навърши 27 години, се почувствал зле в понеделник през нощта. Извикана е линейка на Спешен център – Дупница.След преглед от дежурен лекар бейзболистът е транспортиран в столична клиника за лечение, но след няколко часа е издъхнал, информира struma.bg.

По непотвърдена информация причината е белодробна емболия.

Приятели на бейзболиста са потресени от внезапната смърт. Те коментираха пред „Струма”: „В събота и неделя се видяхме със Сашо. Изглеждаше добре, смееше се, говорихме си. Черната вест за смъртта му ни дойде като гръм, не можем да повярваме, че вечно усмихнатият и слънчев наш приятел си е заминал от този свят…”.

Александър Ананиев се занимава с бейзбол от 14-годишен. Той е сред най-добрите в отбора на койотите и е национален състезател.

„От този свят си отиде един прекрасен човек, съотборник, приятел и брат – Александър Ананиев. Един безкрайно добър човек с любещо сърце! Беше звезда и си остана звезда! Почивай в мир, Алекс, ние винаги ще те помним! Вечният номер 8, вечно в нашите сърца!“, написаха от клуба „Койоти“ във „Фейсбук“.

Погребението ще бъде утре (18 май) от 10:30 часа в гробищен парк Дупница.