ШОК! Убиецът на Ани и Явор ще излезе на свобода до няколко месеца, заради чистото си минало

84a80b811ed03a213e2a72747f662ef7

Адриан Антонов, който уби с колата си Ани и Явор на булевард „Сливница“, все пак ще излезе на свобода до няколко месеца, разкриха пред lupa.bg юристи, които следят казуса. Вчера втора инстанция взе окончателно решение за арест, но медията ни разбра, че до 2 месеца защитникът на шофьора ще поиска пълно освобождаване.

Адвокат Димитър Марковски ще направи това искане на базата, че 18-годишният младеж не е отнел двата човешки живота с умисъл, а става дума за нещастен инцидент по невнимание.

Очаква се заради чистото минало и добрите характеристики на Адриан Антонов съдиите да го освободят под „парична гаранция“ или „подписка“.

Междувременно адвокат Димитър Марковски продължава да твърди, че в инцидента е замесен и друг шофьор ма друга кола, но нещата се пазят в пълна тайна от разследващите и ще се появят в общественото пространство едва когато започне делото по същество.Двамата влюбени младежи Ани и Явор изгубиха живота си на пешеходна пътека на булевард „Сливница“ и кръстовището с улица “Русе”, когато 18 – годишен младеж, който има шофьорска книжка от два месеца, удря с лекия си автомобил двамата пешеходци.

На шофьора са извършени тестове за алкохол и наркотици, които са отрицателни. Кръвната му проба също е с отрицателен резултат. Две инстанции се произнесоха, че Адриан Антонов ще трябва да чака делото си в килия.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории