Сарафов: Гешев е неуравновесен човек, страхувам се да не бъда убит както прокурор Колев

1684152940-sistemen-bufer-3

Ако иска да влезе в политиката, да го направи достойно и да лиши прокуратурата от своето нежелано присъствие. Всеки се срамува от него. Аз все повече смятам, че начело на институцията има неуравновесен човек, който е присвоил прокуратурата като частна собственост. Това разкри Борислав Сарафов по време на брифинг.

„Ще изнеса, ако се налага, с всичко което разполагам пред ВСС, за да отстраня името на Иван Гешев. Никой не е уреждал интервю при г-жа Силвия Великова. Тя е независим журналист, който задава и неудобни въпроси.

Тъй като познавам Иван Гешев, заявявам, че се страхувам за живота си и искам охрана, за да не се окажа убит като друг главен прокурор. Обръщам се към г-н Крум Зарков и го моля за съответните действия и искам да бъда защитен. Познавам Иван Гешев и се страхувам за своя живот“, каза още той.

Сарафов е уверен, че нещо трябва да се случи, за да бъде изчистена прокуратурата.

„Някой трябва да направи мониторинг, за да каже какво прави Гешев като турист в различни политически събития в страната и в чужбина“, обясни още зам.-главният прокурор.

„Не бих искал всичко да се казва. Честно казано, откровено се надявам институцията да запази своя морал и достойнство. Гражданите ще ни изгонят с камъни от съдебните зали и ще бъдат прави“, категоричен е той.

Сарафов увери, че това не е междуличностна война.

„Зад мен не стоят политици. Аз стоя сам, нямам пиар. Зад мен се надявам да стои жена ми“, каза още той.

„Аз не съм тук заради Гешев. Не ме е назначавал той преди 28 години, когато започнах работа“, завърши Сарафов.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории