Ексклузивно! Григор Димитров с нов бизнес, готви нещо голямо

1681273624grigor-dimitrov-diriyah-cup-2022

Тенисист №1 на България Григор Димитров направи интересни разкрития за живота си извън корта.

Българинът даде интервю за Tennis Chanel и разказа за новия бизнес, с който се захваща.

В последните години Димитров често бе забелязван да рекламира часовници, но се оказа, че освен рекламно лице, е и част от собствениците на марка, която по думите му ще става все по-известна.

„От няколко години аз и мои партньори инвестирахме в компания и сега се разрастваме. Продаваме часовници. Това е бранд, за който ще се чува много в бъдеще, имаме и нови модели, така че може да ги проверите“, заяви Димитров.Навършващият 32 години през май Гришо обръща все повече внимание на живота извън тениса и разказа за часовете, в които не тренира или не е на корта за мачове.

В Монте Карло е много забавно, хората могат да се насладят на много места. Не искам да казвам имена на ресторанти, защото имам толкова много приятели тук. Едно от нещата, които обичам – не само в Южна Франция, но изобщо в околността, е, че винаги има какво да разгледаш. Сега е април и през следващите седмици постепенно светът се отваря. Иска ти се да си навън, да си вземеш малка лодка, просто да се наслаждаваш на живота. Опитвам се да правя и това“, заяви Гришо.

Българинът излиза на корта около 13:30 часа днес в среща от турнира в Монте Карло. Негов съперник е чехът Иржи Лехечка.