КУРИОЗ! Жената на Николай Биков: Искам да ме разпитат! Къро няма мотив да убива мъжа ми

Image_14196821_40_0

Красимир Каменов няма никакво отношение към изчезването на мъжа ми, нито има мотив да го убива.

Това пише в отворено писмо до прокуратурата, МВР и медиите Камелия Бикова. Тя е съпруга на безследно изчезналия през 2013 г. Николай Биков. 10 г. той и брат му Радослав са обявени за издирване в Интерпол с жълти бюлетини.„24 часа“ се свърза с Камелия Бикова на посочения в писмото телефон и тя потвърди, че е автор на писмото.

„Написах това писмо, защото се тиражират неверни неща. Децата ни от вчера не са на себе си. След 10 г. се сетиха да ровят в раните ни, а през това време никой не е търсил мъжа ми и девера ми“, каза тя.
В неделя се появи информация, в която се цитират оперативни данни от разследването срещу Красимир Каменов-Къро. Според тях Николай Биков и брат му Радослав са били наемани за мокри поръчки от Къро, а една от тях е убийството на Мето Илиенски, който изчезна безследно през 2003 г. В петък от прокуратурата съобщиха, че Каменов се разследва за 5 поръчкови убийства и един опит за убийство, извършени в дълъг период от време, но без да се посочват имената на жертвите. Той вече беше обвинен за подбудител на убийството на Любомир Иванов-Любо полицая, застрелян пред дома си през март м.г.

„Към 2003 г. моят мъж дори не е чувал за Красимир Каменов. Приятел на Николай го запозна с него през 2005 г. Помоли го да му намери работа. Имахме малко дете. През 2013 г. аз се разболях от рак. Тогава Николай помоли Каменов за помощ във връзка с животоспасяваща операция извън България и той се отзова. Мъжът ми предложи да връща парите със заплатата си, но Каменов отказа“, пише в писмото си Камелия Бикова. Съпругът й не споделял за работата си. Преди да изчезне безследно през 2013 г. споделил, че жената на Къро Светлана вършила нередности зад гърба му със семейните бизнеси.

„Ако Красимир Каменов е такъв звяр, както го описват, би ли помогнал на непознат човек в беда?, пика Камелия Бикова. Допълва, че го познава като добър човек и предполага, че хора от бившето му обкръжение се опитват да вземат бизнеса му у нас.

В отвореното си писмо тя призовава да бъде разпитана по делото.