Реквизитор от „Откраднат живот“: Това е истината за скандала между Диана и Вергов

диана димитрова

Сагата около обвиненията за побой на Диана Димитрова към колегата й Юлиан Вергов са в точката си на кипене, въпреки че прокуратурата официално каза, че няма да повдига обвинения поради липса на достатъчно доказателства. Дали решението й обаче няма да се преразгледа скоро предвид всичко, което междувременно се случва, предстои да разберем.Преди броени часове в профила на актрисата в социалните мрежи се появи нейна нова публикация, която до такава степен разбуни духовете, че отзвука от нея тепърва ще предизвиква реакции.Очевидно ядосана от решението по делото и най-вече след официалната позиция, която разпространиха до медиите от екипа на „Откраднат живот“, Димитрова извади поредния си ударен коз!В официалната позиция по казуса, разпространена преди дни, се казва, че никой техен служител не е ставал свидетел на физическо насилие над Димитрова, а в писмото им са се подписали 30 души.

Актрисата, на свой ред, показа куп снимки и доказателствен материал, обвини Нова телевизия в насаждане на мнение и добави, че подписалите се в документа на „Откраднат живот“ дори не са присъствали по време на въпросния снимачен ден.

Нещо повече! Брюнетката публикува във вторник ново и доста тежко потвърждение на думите си за побоя от Вергов, а именно коментар на служител на сериала, който я защитава. Ето и думите му:

Как ще продължи историята, как ще отвърне Вергов и дали този коз на Диана Димитрова ще наклони везната в нейна полза, ще почакаме, ще видим.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории