Борисов: България не можела сама! Дрън-дрън! Как допреди 2 години можеше?! Идваха ни на крака

бойко борисов

„Имате късмет в областта, че от ГЕРБ направихме АМ „Тракия“ и „Марица““, напомни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Сега „Промяната“ спря всички проекти. 2 години нищо! Бойко Рашков и „Промяната“ отвориха бежанските канали, за да може сега да е ад по пътищата! Вече деца умират! По наше време България беше давана за пример с нулева миграция! За пример е и етническата толерантност в Харманли. Над 30 деца от бежански семейства ходят всеки ден на училища“, каза Борисов.

„Ако имаше политическа класа, щеше да има редовен кабинет и да не обвиняваме служебното правителство“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Виновни са от „Промяната“, че нямаме редовно правителство. Пълна абдикация – толкова си могат. За съжаление това струваше полицейски и детски животи – от нулева миграция допреди 2 години. България имаше най-надеждната граница на ЕС. Сега цяла Европа говори за продънената ни граница. България не можела да се справя сама! Дрън-дрън! Как допреди 2 години можеше?! Шарл Мишел и Урсула фон дер Лайен идваха на крака. Първото обаждане след победата на новия на италианския премиер Джорджия Мелони беше към мен. Искаше да види как сме се справяли с мигрантския натиск. Влизането в еврозоната е на два такта – политическото решение да те пуснат в чакалнята на еврозоната, пуснаха нас през 2020 г., защото ни харесваха. Всички в Европа разчитат ГЕРБ да държат евроатлантическата линия в страната. ГЕРБ е партията, която ще задържи България в евроатлантическата общност! Хората видяха ползите от ЕС и НАТО. Ние платихме Спартаните за една нощ, за да може сега има спасителни полети всеки ден. От ГЕРБ успяхме да обясним, че е по-добре РСМ да е в Европа. А „Промяната“ какво направиха?! Та те държаха външния министър на Украйна из коридорите на парламента, вместо да влезе в зала. Повече няма да допускам да нападат партията ми – с лъжи и манипулации! Изпуснаха времето, когато лъжеха, а ние си траехме.

Понеже вчера при Цветанка Ризова ми пуснаха музика и не ми дадоха да говоря, то днес казвам – лъжите им ще се разобличат. Истината е това – от юни обяснявахме, че ви взимат по левче от всеки зареден литър гориво.

Животът го доказа – войната е по-кръвопролитна, а цените на бензина падат у нас.

Или е от корумпираност на ПП или е от некадърност. Става въпрос за над 4 милиарда лева! Кирил Петков първо каза, че увеличил пенсиите с 50%, после с три пъти било – обърква си сметките. ПП са една лява партия. Кирил Петков казва, че не вдигнал данъците. Защото от ГЕРБ им оставихме голям резерв. Бяхме в тройката на ЕС за най-нисък дълг, отстояхме Плоския данък. ПП и ДБ знаят, че разделени са по-слаби и не могат да ни бият. Такива сборове… Един от най-добрите им експерти напусна партията в Плевен заради Руди Гела! Александър Дунчев също ги напуска. Ще се изпокарат преди да си наредят постовете! На 2 април имаме важна задача – да накараме политиците да направят редовно правителство. Това може да се случи с добър резултат на ГЕРБ! Нека хаосът и безвремието да спрат“, заяви Бойко Борисов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории