Николета Маданска сияе след раздялата с Венелин Петков, каза коя е голямата й любов!

николета маданска

Празникът на Св. Валентин донесе много радост за бившата спортна журналистка от bTV Николета Маданска, за която мнозина предположиха, че ще изпадне в дълга депресия след раздялата с Венелин Петков. Но стана точно обратното – красивата блондинка цъфти от щастие!

Навръх празника на влюбените Маданска показа с какви уникални подаръци е била изненадана от най-важните мъже в живота си – своите синове Йоан и Мишо, а именно прекрасни „валентинки“, с каквито май друг не се е похвалил в социалните мрежи. А къде е през това време таткото на децата – Венелин Петков, изобщо не става ясно.

Факт е, че откакто се разделиха, блондинката не е показала нито веднъж, че страда за него, въпреки че вероятно в началото е било така, защото Петков все пак е баща на децата ѝ. Трудният му характер обаче, със сигурност бързо са изтикали на много заден план това усещане, особено пък с такива уникални подаръци за Деня на влюбените.

 

„Моите ВАЛЕНТИНКИ“, е написала Николета под усмихнатите кадри, а от профила ѝ може да стане пределно ясно колко точно е отдадена на децата си.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Nikoleta Madanska (@nikoleta_madanska)