Настимир Ананиев нахлу в ефир, хвърли бомба за Тренчев и Nexo: Така ни се разделиха пътищата!

настимир ананиев

Видяхме един блицкриг срещу председателят на Сметната палата. Това заяви Нестимир Ананиев от ПП в студиото на “Събуди се”. “Сменен е един председтел, за да бъде сложена негова заместничка, за която Атанас Атансов от ДБ заяви от трибуната, че нейният съпруг близък с иван Гешев”, посочи още Ананиев и заподозря “колаборация, която можехме да я видим и в коалиция”. ”Хората, които бяха на срещата с Корнелия Нинова гласуваха това отстраняване”, каза още той, визирайки ГЕРБ, БСП и ДПС.

Той бе категоричен – ПП няма нищо общо с криптобанката Nexo.

А самият той потвърди, че познава Антони Тренчев от Nexo, но нямат контакт от 2022 г. “Били сме народни представители заедно. Виждал съм го миналата година, но не съм разговарял с него след акцията”, заяви той. “През 2018 година имахме планове за общ проект, но той реши да се гмурне в криптовалутата и пътищата ни се разделиха”, уточни Ананиев.

“Защо трябва да ходим на избори като БСП, ГЕРБ и ДПС заявяват, че ще направят коалиция след това. Да я направят сега, защо трябва да харчим пари за нови избори”,попита той.