Какво се случва?! Обрат с голям мач на ЦСКА 1948

цска

Контролният двубой между ЦСКА 1948 и Партизан, който пропадна преди дни по вина на организаторите, все пак ще се състои, но по друго време и на друго място, пише сайтът на „червените“.

Съобщението в сайта на ЦСКА 1948:

„Контролният двубой между ЦСКА и Партизан е пренасрочен и двата отбора ще се изправят един срещу друг.

Приятелският мач е планиран за месец март по време на почивката за изиграването на срещите на националните отбори. „Червените“ и „гробарите“ ще се срещнат в Белград в интригуваща проверка. Всички условия по контролата са вече уговорени между двата клуба.

ЦСКА и Партизан трябваше да премерят сили в контрола по време на лагера на „армейците“ в Белек, но спарингът пропадна, заради некоректно отношение на организаторите му. Следва да отбележим, че нито ЦСКА, нито Партизан имат вина за несъстоялия се в Турция мач.

В знак на приятелските взаимоотношения помежду си клубовете подходиха с нужния професионализъм и максимално бързо влязоха в преговори за планирането на нова подходяща възможност за изиграването на двубоя. Очаквайте още информация за срещата през следващите седмици.

Благодарим на Партизан за коректността и пожелаваме успех на отбора в предстоящите му официални сблъсъци! До нови срещи на терена!“