Ексклузивно! Стана ясно с кои е в килия двойният убиец Георги Семерджиев, ще се хванете за главите

георги семерджиев

Двойният убиец от бул. „Черни връх“ Георги Семерджиев няма как да се сбие с прокурорския син Васил Михайлов, защото двамата не се засичали никъде в затвора, разкриха пред Lupa.bg надзиратели от Софийския централен затвор.

Вчера Нова телевизия пусна информация за здраво меле между тях, в което пострадали и надзиратели.

Семерджиев е в килия в 11 отряд заедно с двама престъпници от ромски произход. Прякорите им са Киро Черния и Жоро Маймуната, научи медията от охранителите.

Васко също е в 11 отряд, но двамата изобщо не се засичали, според думите на надзирателя, те едва ли се познавали.

Още при влизането си в затвора, прокурорският син имал претенции – не искал да бъде в килия с роми, заради което си навлякъл гнева на голяма част от лишените от свобода.

„Инцидент между посочените две лица не е имало – те не са влизали във физическа саморазправа помежду си или със служители на затвора“, твърдят категорично и от Министерството на правосъдието.

Софийският градски съд даде ход на делото срещу Семерджиев, като на заседанията до момента се разпитваха свидетели. Междувременно МВР приключи проверката срещу полицаите, за които се смята, че са нарушили служебните си задължения по отношение на шофьора предизвикал катастрофата на бул. „Черни връх“. Двама служители на реда бяха уволнени, а 38 получиха дисциплинарни наказания.

В началото на ноември Софийския градски съд върна в ареста освободения под домашен арест прокурорски син Васил Михайлов, след като той самият призна, че е излизал от вкъщи неколкократно. Той е обвинен в закана за убийство над жена и побои над двама мъже.