Бой между депутати на Киро и Асен! Млатиха се грозно в парламента, народните представители в потрес

парламент депутати бой

Шокиращ инцидент се е разиграл преди минути в Народното събрание, съобщава ПИК. Депутатите на Кирил Петков и Асен Василев – Радослав Рибарски и Венко Сабрутев са се сбили след заседанието на енергийната комисия, твърдят служители от администрацията на парламента.

И двамата народни представители са част от въпросната комисията, която днес разглеждаше предложенията за намаляване на цените на горивата. Едно от предложенията беше на Ивайло Мирчев за особен шеф на „Лукойл“. По време на гласуването Сабрутев е гласувал „против“.

Очевидно това е нажежило страстите в парламентарната група на „Промяната“ Веднага след края на комисията пред стаята на партията в Народното събрание се е случила и физическата разпра.

Служители на парламента, останали потресени от агресията, разказват, че Рибраски е изритал в краката Сабрутев, след което го е блъснал с ръка по гърба с думите: „Влизай сега да кажеш с кой си го съгласувал това. След това двамата са влезли в стаята, където на висок тон е продължил спорът защо Сабрутев е гласувал срещу предложението на Ивайло Мирчев.

Дали се е стигнало до още грозни сцени в стаята на „Промяната“, само можем да гадаем.