Смразяващи разкрития от приятели на внучката на Виолета Донева: Така се чувстваше по-добре

виолета донева

18-годишното момиче Ивет Стайкова, обвинено за убийството на баба си – актрисата Виолета Донева, смятало, че Сатаната я преследва. Красивата девойка често не помнела какво говори, а след това се обвинявала и започвала да посяга на себе си и да се извинява, разказват пред „България Днес“ нейни приятели, пожелали да останат анонимни.

„Ивет няколко пъти си режеше вените, но не на сериозно. Режеше се тук и там, болеше я, когато течеше кръв, но казваше, че иска с приятелката си да станат сестри, като си смесят кръвта. За съжаление приятелката й си падаше по мъже, а не по нея по онзи начин. Това много я изнервяше, защото я сваляше, а тя не й обръщаше внимание“, сподели пред вестника приятел на Ивет Стайкова.

Според набора на 18-годишното момиче тя ставала най-агресивна, когато някой й иска пари.

„Ивет не страдаше от липси, каквито и да било. Баба й даваше пари, постоянно я подкрепяше. Дори в някакъв момент Ивет взимаше помощи за сирак“, обясняват още близките на момичето.

С дрогата Стайкова се захванала, след като майка й изчезнала от семейното гнездо.

„Не обича да говори на тази тема. Не знаем дали родителите й имат развод, или майка й ги е изоставила“, обясняват си с липсата на майчина подкрепа поведението на Стайкова приятелите й. Те са категорични, че залитането на Ивет по упойващите вещества е станало абсолютно самоцелно и никой не я е карал да взима каквото и да било.

„Така се чувстваше по-добре. Казваше често, че няма за какво да живее, но, общо взето, не беше депресарка. Беше си нормално момиче, обичаше екстравагантните дрехи, но често не й пукаше как е облечена“, смята една от познатите й.

Още преди шест години в един от профилите си в инстаграм 18-годишната Ивет публикува фотоси, на които показва как е рязала ръцете си с бръснарски ножчета и се самонаранявала. Под някои от снимките има неин коментар – „Мразя се“. Подчертавала още тогава, че е „гей момиче“.