Лошо му се пише! Последни новини за полицая, ударил пиян няколко коли в столичния квартал „Дружба“

полицай софия

Полицаят от столичното 8-мо районно управление Владимир Владимиров остава в ареста. Той беше задържан в квартал „Дружба“ след като с личния си автомобил удари няколко други коли. Полевият тест беше положителен за амфетамини.

В съдебна зала днес се оказа, че според кръвната проба Владимиров е шофирал с 2,45 промила алкохол в кръвта, но резултатът за наркотици е отрицателен. Въпреки това съдът прецени, че Владимиров трябва да остане в ареста, тъй като след като е катастрофирал се е опитал да избегне проверка, включително друг да поеме вината за катастрофата. Решението на градските съдии е окончателно е не подлежи на обжалване, съобщава БНТ.

Припомняме, че полицаят от столичното 8-о районно управление, обвинен за шофиране след употреба на алкохол и наркотици, обжалва мярката си неотклонение задържане под стража. Униформеният отговаря, че на 9 октомври преди 21 ч. самокатастрофирал в паркирана кола. Тестът му за наркотици е отчел амфетамини, казаха от Прокуратурата. Пробата му за алкохол, дадена в болница, е 2,45 промила.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории