Кошмар след „Игри на волята“! Аспарух към Алекса: Ще ти разпилея зъбите на метри от трупа ти!

алекса ерски

Алекса Ерски, който е гадже на олимпийската медалистка по борба Елица Янкова, също участник в тазгодишния сезон на „Игри на волята“, си навлече гнева на трети играч, а именно Аспарух Тотев. Причината за изригването му към сърбина е изказването му от вчерашното предаване на „Игрите“. Ерски обяви Пух за „мишка“, тъй като изпращал малките момичета на елиминационните битки, визирайки неговата Елица, която обаче успя да се върне в риалитито. Боркинята отиде на битка, след като участниците от отбора на Непобедимите решиха да попречат на бъдещата й коалиция с Алекса, който изчакваше реда си в отбора на Резервите.

Алекса показа на стори в Инстаграм какво заплашително съобщение е получил от съперника си Аспарух. „Аре бе, нали съм мишка. Чакам те да се видим в бара на Джаферович или някъде другаде. Само кажи, за да знам, за да не пропусна да дойда. Ще видим кой е мишката като ти разпилея зъбите навсякъде по земята на метри от трупа ти“, гневен е българина.

„И понеже не аз съм мишката, а ти, първо можеше в лицето да ми го кажеш лицемерен боклук такъв. И второ приготвил съм пари като ти разпилея зъбите и ме съдиш да си платя глобите и разноските по делата, които ще заведеш“, избухва още Пух.

Алекса също отвърна и му написа: „Като си смел и искаш да ми строшиш зъбите, ти давам шанс да го направиш, а не да ме заплашваш с празни приказки… Разбий ми зъбите, ако си толкова як“, пише сръбският гражданин. В друго стори написа: „Под напрежение съм, ела да ми счупиш зъбите. В духа на спортсменството в клетката според правилата на ММА. Ти си с 40 кг по-тежък, но го приемам“, отсече още Алекса. Какво ще се случва в бара на Джаферович тази вечер, предстои да разберем!