Слави Трифонов: Кирил Петков се държи като невменяем, вярва на собствените си лъжи

кирил петков дебат

„Кирил Петков се държи като невменяем, снощи го гледах. Другият Асен Василев, като се заговорихме за декларации, той е обявил, че има 75 000 лева. Кой нормален човек вярва?“, това коментира лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

„Кирил Петков, с когото съм разговарял много пъти, е лъжец, който си вярва. Той каза, че аз съм му се обадил по телефона и съм му казал: „да ми запазиш моя милиард“, или нещо такова. Асен Василев пък е лъжец, който те гледа в очите и те лъже, но видимо знае, че лъже. Докато Кирил Петков, докато изрича лъжата, след секунди вече вярва, че това е истина“, посочи още той в живо предаване по повод вчерашния предизборен дебат по БТВ.

„Властта на е на всяка цена. Моралът е, но тези го изкривиха“, допълни още той.

Трифонов отправи критики към лидерите на БСП и „Демократична България“- Корнелия Нинова и Христо Иванов и подчерта, че той има работа, ако не е в политиката и риторично попита „а те?“

„Хората си имат притеснения, аз нямам“, зави още той.

Лидерът на ИТН разкри и как се е стигнало до избирането на председател на 47-ото народно събрание.

„Обади ми се Кирил Петков и ме попита дали искам Нинова да стане председател и аз казах „НЕ“, поясни Трифонов и допълни още, че след разговора с Петков е последвало и обаждане от Корнелия Нинова. По думите му тя е искала да знае защо той не е искал тя да стане председател.

„Разкривам част от задкулисието“, каза Трифонов и допълни, че след отказа му е предложен Минчев.

„Ако не бях казал „ДА“ за Минчев, той щеше да си остане просто един от тяхното ПП“, обясни Трифонов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории