ЕКШЪН: Асен Василев си изпусна нервите, скочи на репортерка след въпрос за доклада на ДАНС

асен василев

Страшен екшън с Асен Василев в главната роля се разигра преди минути в Банкя! Бившият вицепремиер и министър на финансите си изпусна нервите пред екипа на ПИК и прояви агресия спрямо техен репортер Цвети Борисова.

Тя отиде на предизборното събитие на „Промяната“, за да пита Василев за доклада на ДАНС и твърденията, че държавният бюждет е ощетен с нас 100 милиона лева.

В момента, в която колежката ни пристигна край Часовниковата кула в Банкя, тя бе обрадена от няколко симпатизанти на „Продължаваме промяната“ с искане да се легитимира.

Борисова показа репортерската си карта от ПИК, след което се приближи към Василев и според всички правила в журналистиката го попита дали ще отговори на няколко въпроси на медията си.

Щом чу, че репортерът ни иска да научи дали твърденията в доклада на ДАНС са истина, съпредседателят на „Промяната“ си изпусна нервите и изтръгна телефона от ръцете но Борисова.

Неадекватният Василев предаде апарата на човек от формацията си, след което настъпи кратка суматоха. След което овладя нервите си и разбра, че е сгафил, Василев върна апарата на колежката ни.

ПИК възнамерява да подаде жалба срещу грубиянското поведение на Асен Василев.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории