Срам и позор! Жена притисна Кирил Петков насред улицата, излагацията му е невиждана

кирил петков плевен

Като тотално неподготвен, какъвто го видяхме да се упражнява като премиер на България, се представи Кирил Петков пред избиратели в Плевен. В града под Панорамата напориста плевенчанка притисна бившия министър-председател на предизборен изпит с въпроси какво ще направи за града и областта, и се разочарова от неадекватната му реакция.

Срещата между дамата на име Снежана Белова и Петков се е състояла преди няколко дни пред Паметника на 9-та Пехотна Плевенска дивизия, където било подизионирано събитие на „Промяната“.

„Бях любопитна да преценя правилно: що за човек е Петков! Да не би да съм сбъркала в преценката си… Пред Паметника присъстваха малко Плевенчани и почти цялата листа! Нали съм си поставила за цел Да се запозная с Кирил, застанах малко

„изневиделица“ пред него и първо поисках снимка с него, дет се вика за доказателство. Представих се коя съм, както винаги правя… И му зададох въпрос:

– Г-н Петков, по какъв начин бихте помогнали за развитието на Плевенска област?

Петков се опита да ме „прехвърли“ на господин Христанов, (водач на листата в Плевенска област на ПП), за да ми каже какво ще направят за развитието на Плевенска област, но аз нали съм си упорита, заявих,че не желая Христанов и Манев да ми разясняват, а държа лично Петков да ми сподели своите виждания за развитието на региона.

И се започна…

Първо нещо, което ми сподели, че при 4-годишен мандат и при 121 депутата, ще довършат магистрала „Хемус“ и ще се опитат да върнат младите хора в града. Аз на свой ред попитах: Как смятат да го направят, а господина ми сподели, че младите хора, които завършват в Медицинския университет трябва да останат в града да работят, ма как точно не ми стана ясно… Нещо ми спомена за здравеопазването, ама и там „фанах баир“…

След това, спомена, че имат идея да направят „Кампос “ в ШЗО-то, ама дет се вика, Чул-недучул. Абе общо взето нищо не разбрах…“, сподели впечатленията си Снежана Белова във Фейсбук.

„Видимо притеснен Петков, че не го хваля и не съм от хората, които го подкрепят, но въпреки всичко съм решила да чуя какво ще каже, побърза да ме отпрати любезно… (На видеото което са пуснали от Плевен, са пуснати САМО ХОРА, КОИТО ГО ВЪЗВЕЛИЧАВАТ!!! И ми сподели,че всичко зависи от нас! Срещата ни продължи около 5 мин.

Да Кириле, всичко зависи от нас и аз реших, че не мога да се доверя на човек като теб да ме Управлява…

Защото:

1. ДА, НЕОПИТЕН СИ, НО НЕ ПОЖЕЛА ДА СЕ НАУЧИШ ЗА ТАЗИ ЕДНА ГОДИНА ДА ПРЕЦЕНЯВАШ ХОРАТА СРЕЩУ ТЕБ!

2.КОГАТО ЗАСТАНЕ ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН СРЕЩУ ТЕБ, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОПИТВАШ ДА ГО РАЗКАРАШ, А ДА ГО УБЕДИШ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЕБ!

3. НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВДАВАШ С 4 ГОДИШЕН МАНДАТ И 121 ДЕПУТАТИ, А ДА ОБЯСНИШ, ЧЕ ДАЖЕ И В ОПОЗИЦИЯ ЩЕ СЕ ОПИТАШ ДА ПРОКАРАШ СВОИ ИДЕИ И ЗАКОНИ В ПОЛЗУ РОДУ…

4. ПЛЕВЕНЧАНИ СА УМНИ ХОРА И „ПРЕЦЕНЯТ“ КОЙ Е СЕРИОЗЕН И КОЙ НЕ ПОЗНАВА ПРОБЛЕМИТЕ НА РЕГИОНА… ТАКА НЕ СЕ ПЕЧЕЛИ ЕЛЕКТОРАТ, Кириле…

Да може би си чист човек, но не си достатъчно подготвен да управляваш България! Тя не е фирма…

И друго, ще ти кажа Кириле, да го запомниш от мен…

Запомни го!!!

НИКОГА НЕ ТРЪГВАЙ СРЕЩУ ЧОВЕКА КОЙТО ТЕ Е ОСВЕТЛИЛ В ПОЛИТИКАТА!

ЗАЩОТО, АКО НЕ БЕШЕ ТОЗИ ЧОВЕК, НИКОЙ, АМА НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ЧУЕ ЗА ТЕБ…

ИЛИ КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН:

Не плюй в кладенец,от който си пил вода, защото може да ти се наложи пак да пиеш от него. Съвет от жена, която е виждала и 2 и 200-та… Това всъщност се отнася за голяма част от

кандидатите за народни представители…

П.С. Пропуснах да спомена и за развитието на земеделието в региона, където споделих, че региона се държи от няколко човека, всичко друго загива…. И там не получих адекватен отговор.

С две думи се радвам, че отново НЕ съм сбъркала в преценката си. И че, в политиката трябва да влизат подготвени хора, а не НЕЗНАЕЩИ И НЕ МОЖжещи!“, добави в гневната си публикация госпожата от Плевен.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории