Депутат на „Промяната“ закъса пред тайната щабквартира на Кирчо и Кокорчо, Ананиев го заряза

f965960046cfe9bbffa83629996a5632

Оживено е на столичната улица „Чаталджа“, въпреки отсъствието на Асен Василев – обитателя на триетажния палат на №3, който от няколко седмици е превърнат в предизборен щаб на „Промяната“!

Бившият вицепремиер и ортакът му Кирил Петков нарамиха чувалчето с лъжите и се втурнаха на турне из страната, но и в тяхно отсъствие 5-звездната къща всеки ден е посещавана от представители на харвардската им шайка.

По-рано днес вечно будните папараци на ПИК успяха да заснемат куриозен автоинцидент пред щаб-квартирата на „Промяната“.

Понеже вече не ходят на работа в Народното събрание, а и няма гаранция, че наесен пак ще се уредят с депутатски кресла, двамата кандидати за народни представители Венко Сабрутев и Настимир Ананиев, почти всеки ден навъртат тегели до „Чаталджа“ 3.

На среща в партийната къща дойде и доскорошният вицепремиер Калина Константинова в същото облекло, с което се появи и на честването на 137-ата годишнина от Съединението на България пред паметника на Стефан Стамболов на 6 септември.

След края на ПП-джийското рандеву Венко Сабрутев бе изненадан неприятно. Възпитаникът на УНСС се насочи към личния си автомобил – бял „Форд“, но за беда не успя да потегли. Автомобилът изневери на собственика си, като не можа да запали.

На помощ на закъсалия си съпартиец се притече Настимир Ананиев. Той прикара до Форда своя Хюндай, след което Сабрутев закачи кабели за прехвърляне на ток. Колата на Венко категорично саботира това упражнение и от него нямаше никакъв смисъл. Проблемът се оказа далеч по сериозен, не по силите на бившите депутати.

След няколкоминутни неуспешни напъни да „събудят“ угасналия Форд, Ананиев и Сабрутев се предадоха, вдигайки безпомощно ръце. Първият офейка с Хюндая си в неизвестна посока, а вторият замина да търси помощ и майстори за закъсалата си лимузина.

Край Форда на Сабрутев, минава Настимир Ананиев, нарамил кашон с неизвестно съдържание – може би консерви за Богдан, с каквито гуруто му Просто Киро залъга бедстващите от наводненията

Кабелите за подаване на ток обаче не решиха проблема с Форда на Сабрутев