Константинова попари мъжките мераци – бившата вицепремиерка се засрами след като подпали мрежата

калина константинова

Калина Константинова, палавата бивша вицепремиерка от „Продължаваме промяната“, се засрами, след като разголените й бедра от старта на предизоборната кампания в Пловдив, подпалиха мрежата, предава ПИК.

За събитието на площад „Централен“ на 2 септември под Тепатата, къдрокосата брюнетка бе избрала лилава рокля с дължина над колената.

Изборът на тоалет обаче Константинова изобщо не бе съобразила с флашмоба, по време на който роклята оголи бедрата й и буквално превъзбуди силния пол в социалката.

След като там не един и двама загорели мъже упражниха мокрите си фантазии върху палавата Калинка, тя смени тактиката и поне за Деня на Съединението на България скри апетитните си баджаци.

По-рано днес съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков поднесе цветя на паметника на Стефан Стамболов в градинката на „Кристал“.

Там се появи и Константинова, този път в черни Дънки, тениска в същия свят, кецове и късо сако.

Скандалната слава на Калина тръгна от снимка от премиерата на филма „Петя на моята Петя“, на която променкаджиите се изсипаха в почти пълен състав в началото на годината.

Пред плакат на лентата първоначално неизвестен път гепи за задника заместничката на Кирил Петков. В последствие стана ясно, че това е младият инженер Боян, с когото вицепремиерката живее на семейни начала от няколко години.