Борисов с извънреден коментар: Младежите на ГЕРБ са там да помагат, не да се ,,пускат във Фейсбук“

Като нация трябва да направим необходимото Севера и Юга да се изравнят. В това бе категоричен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на площад „Съединение“ в Пловдив, където положи цветя на паметника.

„На днешния ден, след като преди 2 г. ни разединиха така, трябва да мислим как ще обединяваме народа. Гледах наводненията и в САЩ, и в Париж, и в Лондон. Стихия! Ако има виновни, има органи, които да се занимават с тях“, каза Борисов в отговор на журналистически въпрос дали вижда човешка грешка в потопа в Карловско. Той разказа, че младежите от ГЕРБ са там, за да помагат на хората, но им е забранил „да се пускат във фейсбук“, а вместо това им заръчал да работят.

„Съпричастност, работа, лопатите! Добре че на „Автомагистрали“ накупихме тежката техника. Всичко е купено по наше време. Вие виждате колко е важно да има такава техника и бързи реакции. Държавната фирма може да отиде и да стои няколко месеца, те и без това като идват насам по „Тракия“ нищо не е пипнато, тя е опасна“, възмути се Борисов.