Мистерия: Геният с уникална памет, съден за източване на НОИ, изчезна безследно

стефан грозев

Дело за източване на бюджета на НОИ с фалшиви болнични за пореден път беше отложено в пловдивския Районен съд. Процесът беше обявен за петък следобед, но така и не се състоя, защото съдията се оказа болен, предаде TrafficNews.

Подсъдими по делото са двама души – известният пловдивски ортопед Георги Кръстев и Стефан Грозев.

Уважаваният пловдивски ортопед беше задържан за кратко през лятото на 2020 година, а Грозев през лятото на 2021. След като престоят в ареста на Грозев надхвърли 8 месеца, в началото на март тази година той обяви гладна стачка. В последствие беше освободен под гаранция от 5000 лева.

На едно от предишните заседания, на 25 юни тази година, Грозев изненадващо напусна съдебната зала, заявявайки, че има пътуване. Тогава адвокатката му Таня Чечкова тръгна след него, но той вече беше напуснал сградата. Тогава съдията конфискува паричната му гаранция и постанови изменение на мярката му в „задържане под стража”.

Стефан Грозев обаче все още не е открит от органите на МВР. Това заяви днес защитникът му – Таня Чечкова. Няма ни вест, ни кост от него и никой не знае къде е.

Стефан Грозев демонстрира изключително арогантно отношение във всяко едно явяване пред съда, показвайки, че не зачита институциите и твърдейки, че може във всеки един момент да обърне процеса на 180 градуса, ако реши. Грозев многократно демонстрира изключителен темперамент и завидни познания в много сфери от живота, опивайки се да обърне всяко твърдение срещу него в своя полза.

Таня Чечкова разказа, че той е изключително умен и макар, че делото е 25 тома, той може да каже всяко описано нещо, на коя страница точно се намира.

„Виждала съм го дори да помни 3 страници с изписани телефонни номера, всеки поотделно с името на човека на който принадлежи”, добави адвокатката.

„Макар да не разбирам от медицина, чух, че лекарите са установили, че той има повече сиво вещество от нормалните хора, което дори нарушава мозъчната му кора. Къде обаче се е покрил, за момента никой не знае”, завърши адвокатката.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории