Министър Руди Гела иска яростно да стане вътрешен министър: Иска да командва бившата и новия й?!

радостин василев

Защо спортният министър така яростно иска да бъде вътрешен министър? Какво изгаря Радостин Василев отвътре, за да желае неистово да прескочи през улица “Гурко” и от Спортната палата да влезе триумфално в каменната сграда на ул.“Шести септември“?

Защото иска да стане началник на жена си. На бившата. Раздялата с която още не е преодолял. Това пише Соня Колтуклиева в сайта си 5gmedia.bg.

Според приятели на семейството, от пролетта на тази година Радостин Василев и Нина Петкова са официално разведени и така е приключил 10 годишният им брак, увенчан с раждането на сина им навръх Коледа през 2012 г.. Още в края на миналата година атрактивната брюнетка е напуснала семейния дом в столичния квартал „Витоша“ и е заживяла на семейни начала с култова фигура в полицейските среди.

Кой е „мъжът на живота“ на Нина Петкова?

Според достоверни източници на 5Gmedia, това е Георги Хаджиев. Той е роден на 13 август 1974 г. в Петрич. Най-напред завършва маркетинг и мениджмънт в УНСС, а в системата на МВР влиза през 2001 г. като разузнавач към столичното Второ РПУ, по-сетне работи в отдел „Икономическа полиция“, за около година е началник на Първо районно управление- София, и на областната Дирекция на МВР в Стара Загора. На 20 декември 2018 г. е назначен за директор на СДВР. На 19 май 2021 г. той е отстранен от поста със заповед на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, мястото му се заема от неговият заместник Антон Златанов.

„Без вина виновен“, Георги Хаджиев се налага да поеме отговорността за побоя над младежи под колоните на Министерски съвет на 2 септември 2020 г..

Кадрите, разпространени от депутата Николай Хаджигенов, разделиха обществото и предизвикаха полярни обвинения. В парламента народните представители от „Изправи се! Ние идваме!“ и „Има такъв народ“ страстно защитаваха пострадалите младежи и обвиняваха полицаите. Адвокат Николай Хаджигенов публично зададе въпроса: защо начело на СДВР застава точно Антон Златанов, след като той самият е командвал пазителите на реда по време на протестите?

В социалните мрежи граждани защитаваха полицаите с аргумента, че срещу тях е било извършено насилие. Ето някои от тях: Л.М.: Грешка, голяма грешка направиха полицията, ако ги беше почерпила с КАФЕ и по една ЛИНИЯ. Как добре щяха да се чувствуват тези герои, и едва ли щеше да има оплаквания!

Т.В.: Забравихме, че палеха сламата под краката на униформените. Че ги биеха по главите с жълти павета. Че изсипваха камиони с вмирисана риба. Че правеха вуду магии за смърт. Че разпъваха бесилки и разнасяха ковчези. Че стъжниха живота на софиянци с тримесечна блокада на възлови кръстовища. Че спряха метрото в час-пик, застрашавайки живота на стотици пътници, а единият от терористите сега е съветник на културния министър.(б.а.става въпрос за Светослав Трайков, приближен на Мая Манолова).

Георги Хаджиев е преназначен и в момента е патрулиращ полицай на българо-турската граница, което е далеч под професионалните му способностите и опита, натрупан като полицейски шеф. Със сигурност, това преднамерено унижение, което първокласният полицай стоически понася, скоро ще приключи.

Коя е Нина Петкова? През януари 2018 г. тя става главна героиня в телевизионния филм на БТВ репортерите: „Нежната полиция.“

Изящната като статуетка красавица разказва за себе си, че е трето поколение полицай. Първият униформен във фамилията е дядо й, който в работел в комендатурата. И точно той положил началото на традицията поне един от семейството да живее под пагон. Баща й е служил над 30 години в пожарната и не е очаквал, че красивата му дъщеря ще тръгне по техния път.

„Завърших политология и после станах редови полицай, униформен. Работила съм в Охранителна ПОЛИЦИЯ може би около пет години. Там са били най екстремните ми ситуации, защото никога не знаеш какво може да те очаква в следващия ти патрулиращ ден“, спомня си чаровната полицайка.

Патрулът обаче е само временна спирка з амбициозната тъмнокоса хубавица. Докато търси мястото си в системата, минава през служба КОС  и криминална полиция. Така става оперативен работник в отдела, който разследва крупни афери и банкови измами.“

При управлението на кабинета „Борисов 3“, Нина Петкова е назначена за заместник-началник на Трето РПУ-София.

„Изобщо не са верни твърденията на някои медийни сайтове, че Нина дължи кариерата си на Радостин Василев, който през април 2021 г. стана депутат от „Има такъв народ“. Нина беше успяла да изгради доста стабилна кариера в системата на МВР, далеч преди съпругът й да започне да се занимава с политика. Лъжа е, че Нина е назначена за полицейски шеф след негова протекция пред Бойко Рашков, с когото са близки като колеги в правителството на Кирил Петков“, заяви пред 5Gmedia бивш министър на вътрешните работи.

А съграждани на Радостин Василев от Плевен казват: „Преди да влезе в политиката, Руди беше известен като „мъжът на Нина“. Всичките му неистови усилия сега са предизвикани от амбицията да се докаже пред съпругата си, макар и бивша съпруга.“

Вчера министърът на спорта предизвика оживени коментари, след като по БТВ самоуверено заяви: „Ако стана вътрешен министър, Рашков ще се стори на мафията като пролетна песен!“

Досега не били водени разговори с него да оглави МВР, но „този въпрос в момента кара група от хора да изпитват панически ужас. Ако това се случи, нещата ще бъдат неконтролируеми за някои хора и за мафията!“

На което бившият му колега от 45-я и 46-я парламент, адвокат Николай Хаджигенов, реагира подигравателно така: „начи, съдейки от стореното в спорта, мафията ще умре … от смях!“

На 3 и 4 юли ПИК публикува папарашки снимки на спортния министър в бар „Мамалука“ на Халкидики, заедно с неговите близки приятели и подчинени Атанас Тодоров ( шеф на Българския спортен тотализатор) и Венцислав Петков (шеф на Националната спортна база). На снимките, до Руди Гела седи предизвикателно разголена жена. Неизвестната тунингована брюнетка сама се разкри пред публиката, че се казва Ралица Младенова. Тя се представя за психотерапевт от Института по неорайхианска аналитична психотерапия….. Обаче, това твърдение се опровергава официално лично от прочутата Мадлен Алгафари: „Не допуснахме Ралица Младенова да продължи обучението си в института още преди две години. Така че отдавна е отстранена. Не знам защо се представя като член на професионалното дружество.“

А нейна колежка от Етичната комисия е още по рязка: „Оооооо, ще повърна!Аман!”, пише ПИК на 4 юли. Според наблюдателни светски хроникьори, Ралица упорито се опитва да заприлича на Нина, но се превръща в пародийно подобие на очарователната и сексапилна полицейска началничка.