Изненада в „На кафе“: Гала сбъдна горещо желание на влюбен панелист

Гала

Водещата на предаването „На кафе“ по „Нова телевизия“ Гала изненада с подарък за рождения ден един от панелистите си – писателят Георги Блажев. Той навърши вчера 35 години и сам призна, че е изключително щастлив, тъй като от съвсем скоро е намерил любовта в лицето на актрисата Ива Папазова.

Ден преди празника си той публикува пост в социалните мрежи, в който разказва, че е бил на лунапарк заедно с любимата си, но не е успял да осъществи една от мечтите си – да спечели за гаджето си мече от лунапарк. Стрелял доста пъти, но една малка кутийка се задържала и „казиното винаги печели, но за бедни“. Накрая той си признава, че хем не е улучил, хем има чувството, че е направил най-точния си изстрел, явно визирайки, че е намерил дамата на сърцето си.

Гала все пак реши да сбъдне мечтата му и му подари за рождения ден именно мече.

„Вчера прочетох, че си мечтал да отстреляш мече на стрелбище и не ти върви, и не ти върви. Отстрелях го специално за теб. Честит празник!“, каза му Гала, а той обеща да подари мечето на Ива Папазова.

Колегата му от панела Дарин Ангелов пък се включи с клипче на живо и му изпя Happy Bitrhday. В студиото бе внесена и торта и всички се почерпиха за здравето му.

Блажев е от тази година заедно с актрисата. Той има малко дете от бившата си половинка, с която са разделени.