Почерня от полиция в София! Сгащиха трима за сделка с наркотици, 21г. жена е замесена

арест

В рамките на проведена вчера спецоперация за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, в района на ж.к. „Илинден“ полицаи от Трето РУ задържали 21-годишна жена и двама мъже – на 37 и 38 години, непосредствено след сделка с наркотици. При последвалите обиски и претърсвания в търговски обект, стопанисван от 38-годишния мъж, както и в автомобила му, са открити и иззети над 30 топчета тревиста маса, съобщават от МВР.

В хода на продължилото разследване криминалистите предприели процесуално-следствени действия и в къща, обитавана от него. Там те установили пригодена домашна оранжерия за отглеждане на марихуана, оборудвана с лампи, влагомери, въздуховоди. Намерени и иззети са около 100 саксии със засадени растения, достигнали фаза на растеж около 1.20 м, почти 1.5 кг суха тревиста маса, семена за засаждане, множество пликчета тип спейсбек, електронни везни и тефтер със саморъчни записки. На място е задържан и 47-годишен мъж.

Работа по случая продължава, в процес на изясняване е ролята на четиримата задържани в престъпната схема. Предстои доклад на събраните материали по образуваното досъдебно производство в прокуратурата.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории