Суперскандал тресе държавата! Записи с оргии, алкохол и дрога в МС: Не правителство, а бардак!

лена бориславова

Записи от камерите в Министерски съвет тресат държавата и предпоставят поведението на ключови политически играчи, научи ПИК от няколко независими един от друг източници по високите етажи на властта.

Става дума за записите, поискани от прокуратурата във връзка с досъдебно производство и предоставени от шефа на НСО генерал Емил Тонев.

Именно те неочаквано се превърнаха в повод премиерът Петков и любовницата му Лена Бориславова да поискат яростно оставката на генерал Тонев, защото така можели да бъдат издадени „защитени свидетели“?!

Откога в МС влизат „защитени свидетели“, ехидно отговориха от НСО.

Според очевидци на кадрите лъсвала шокираща истина за случващото се в сградата на българското правителство, откакто на власт са харвардските аферисти.

Да, виждат се европрокурори и полицаи, които отиват в кабинета на премиера ден преди ареста на Бойко Борисов за „координация“, но това е най малкото. По-фрапантни са сцените със сексуални оргии с участието на Петков, Бориславова, Асен Василев. Доставките на луксозна храна, алкохол, както и употребата на „особени“ субстанции, която очевидно е ежедневие в пространствата на Министерския съвет, сочат техните източници.

Жрици на любовта влизали в регулираната територия на правителството под формата на „доставчици на храна“. Момчетата от НСО били сплашвани да си мълчат и да им осигуряват свободен достъп.

Това не е Министерски съвет, а бардак, един ден жестоката истина ще лъсне наяве и тогава някой ще трябва да плащат, обобщават ситуацията сведущи.