Само в 7DniSofia.bg

Калоян Паргов: Коалицията е влязла в капан на собственото си оцеляване

Калоян Паргов

„Коалицията е влязла в капан на собственото си оцеляване. Войната не беше калкулирана в рамките на тази коалиция. Положението е политически взривоопасно. Дали БСП ще излезе от коалицията заради въпроса с въоръжаването на Украйна може да реши само Националният съвет. Правенето на компромиси води до лицемерие. Мъчно ми е за БСП, не за Нинова“.

Това каза в „Офанзива“ по NOVA NEWS Калоян Паргов, общински съветник от БСП.

„Оставам в БСП, няма как да бъда в партията на Стефан Янев. Ще помагам на БСП, скоро ще разберете как ще го правя. Много хора правят фракции, аз няма да направя това. Трябва да направим всичко възможно да налагаме нашите идеи в управлението“, категоричен е Паргов.

„Да се кръсти някаква алея едва ли ще помогне на украинците. Има мнозинство ГЕРБ, СДС и ДБ, които са склонни да пренебрегват всички правила“, изрази мнението си по въпроса за именуването на участъци до руското посолство в София.

„Оказването на военна помощ за Украйна е червена линия, това няма да допринесе за постигането на мир. Деленето на „за“ въоръжението и „против“ не носят нищо добро за Европа. Ние не се снишаваме, изразяваме позиция и казваме „не“ на въоръжаването“, категоричен е Паргов.

Той е убеден, че няма как да бъде оправдана никаква агресия и страната, която напада е агресор.

За него посещението на Кирил Петков в Киев няма ясна целЗа нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории