ДОБРАТА НОВИНА: След всичките си лъжи, измами и злоупотреби с власт, Рашков е пътник

7 Dni Sofia22.03.2022
бойко рашков

„Но ако ти си вразумявал беззаконника, а той не се е отвърнал от беззаконието си и от беззаконния си път, той ще умре в беззаконието си, а ти ще спасиш душата си.“ /Езекил 3:19/

Днес съдебната система удари поредния шамар по незаконните политически репресии срещу опозицията, водени от комунистическия следовател и по съвместителство милионер от държавни заплати Бойко Рашков. Особено унизително за Рашков и кукловодите му трябва да бъде това, че отказът да бъдат валидирани със задна дата противозаконните им действия идва не от „лошата“ прокуратура, а от съда, в чието име уж внасят спорните си предложения за законодателни изменения в тъмни доби и без достатъчно време за провеждане на обществени консултации, в нарушение на Закона за нормативните актове.

След всичките си лъжи, измами и злоупотреби с власт, откакто е министър, Рашков е пътник. А ако президентът, който го назначи, марионетката, изпълняваща ролята на министър-председател, и партиите от управляващата коалиция, уж големи поборници за правосъдна реформа и правова държава, продължават да се инатят и не го изпратят в политическото небитие, скоро ще го последват там.

От тук нататък задача номер едно на ГЕРБ-СДС в парламента трябва да бъде всекидневното искане на оставката му!

От профила във Фейсбук на политика и анализатор Любомир Талев