Любомир Талев: Петков ни обяснява как говорим с един глас, мнозинството ни показа как го „разбива“

кирил петков

„Война е. И докато премиерът на натовска България Кирил Петков в изказванията си първо „унищожи“ 1/3 от украинската армия и „уби“ президента Зеленски (който, слава Богу, към момента на писането на тази публикация е жив и здрав и участва в боевете по отблъскване на нашествениците от столицата си) и ни обяснява как ще говорим с един глас за руската агресия срещу Украйна, депутатите от подкрепящото го мнозинство ни демонстрират на дело как разбират този „един глас“.

На първата снимка – всички депутати от БСП и двама от неучредената премиерска партия ПП гласуват против или въздържали се текста в декларацията на НС относно налагането на санкции на Русия.

На втората снимка: всички депутати от ПП, ИТН и БСП гласуват против или въздържали се предложението на ГЕРБ-СДС за забрана на плащания от бюджета към лица, свързани с руския военно-промишлен комплекс.

Ето това е силният глас на троянския кон на Путин в ЕС и НАТО. Вечен позор за лъже демократите и евроатлантици от Демократична България, че не напуснаха управлението там и тогава, а избраха властта пред принципите, които уж защитават!

От Фейсбук на юриста Любомир Талев: