Валери Симеонов: Зелените печелят на гърба на хората. В плана Калиакра са предвидени 12 млн.

Валери

Зелените неправителствени организации са се превърнали в един доходоносен бизнес, който е проектиран десетилетие наред. Това каза по БНТ вицепремиерът Валери Симеонов.

В плана за Калиакра например за грижата за понто-сарматските степи трябва да се изгради център за наблюдение с 20 души назначен персонал. За целта са предвидени 12 млн. лв., а бюджетът е за 5 г. Там могат да работят само хора, които са научни работници или представители на природозащитни организации. Това трябва да се финансира от държавата, подчерта той.

 От цялата работа излиза, че зелените пак ще печелят на гърба на хората. А държавата ще плаща и на едните и на другите.

коментар

  • Niki Nikolai

    10.08.2017 at 12:44

    Господин Симеонов, чак сега ли го разбрахте? Те именно за това са „зелени“, защото обичат парите „в зелено“! Това са виртуални, а не реални „природозащитници“, при които само излапаните пари са реални! Да сте виждали някъде техни акции, при които залесяват или при които използват милионите, стичащи се към тях, за да възстановяват пораженията върху ПРИРОДАТА??? Поне аз – не съм виждал подобни неща по никоя телевизия, освен когато си правят реклама! И как да ги видя? Телевизиите ни излъчват твърде малко фантастика… И тези 20 „научни“ работници какво ще изследват? Подвижността на сперматозоидите на полските мишки ли???

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.