Гръм в рая: Поредният богаташ би шута на Алисия, певицата не може да се съвземе

алисия

Черни облаци са надвиснали над певицата Алисия, която отново остана без мъж, съскат нейни колежки. Богатото гадже, което я издържаше повече от две години, вече не е на хоризонта.

Източници на БЛИЦ издадоха, че богатият и желан ерген Симеон Филипов е бил шута на по-старата от него Алисия. Двамата са изживели неповторим романс, но в крайна сметка е видял що за стока е жената до него и е решил да не продължават като семейство.

Това обяснява изненадващото решение на певицата от Вакарел да хукне отново по участия и да запълни графика си до краен предел. Докато беше гадже с Филипов, тя ходеше на подбрани клубни изяви за имидж, но сега го е закъсала за пари.

Именно затова се е навила да участва и в „Като две капки вода“, тъй като й предложили солиден хонорар, а същевременно ще поддържа имиджа си на звезда. Друг е въпросът, че от всички обявени участници специалисти залагат най-малко на нея. Според тях, Алисия ще бъде излагацията на сезона и като нищо да съсипе имиджа, който е градила досега.

30-годишният бизнесмен Симеон беше заслепен от любов по Ася, както е истинското име на певицата. Преди година й подари много скъп автомобил, но не става ясно дали си го е прибрал след края на отношенията им.