Левски създаде исторически прецедент

левски

Левски обяви официално, че е първият клуб в България, спечелил над 100 000 лева от виртуални билети за контроли в един подготвителен цикъл. 26-кратните шампиони се похвалиха с радостната новина в своята Фейсбук страница.

Създадохме поредния исторически прецедент! Първият отбор в България с над 100 000 лева приходи само от виртуални билети за контроли в един единствен подготвителен цикъл. Докато Мъри Стоилов готви боеспособен отбор за пролетта, сините привърженици преподават поредния си урок по любов!

Утре е първата ни възможност да гледаме Левски на живо за 2022-ра година! Контролната среща с Пирин започва в 14:00 на ст. „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, като входът е свободен за всички привърженици! Ще представим и петте нови попълнения – Филип Кръстев, Уелтън, Цунами, Ноа Сонко и Келиан ван дер Каап.

Всеки желаещ може да подкрепи отбора финансово като закупи виртуален билет за мача – https://bit.ly/3syBDN4 – над 2000 души вече го направиха, целта от 5914 билета се приближава с всеки закупен билет!

Колекционерските виртуални билети можете да закупите и преди срещата от официалния магазин в сектор „А“ на стадиона, където ви очакват още много и разнообразни артикули на любимия отбор! Всяка покупка е стъпка към по-доброто бъдеще на Левски!