Колтуклиева: При Радев всичко е лично! Удари с юмрук и нападна премиера. Започна война

румен радев

При Румен Радев всичко е лично. Само е обвито в принципна глазу̀ра.
Румен Радев и Бойко Борисов бяха в много добри отношения до момента, в който КПКОНПИ започна разследване на двата трудови договора на Десислава Радева, докато е работила във ВВС.

Оттогава започна конфронтацията на президента с премиера.
Румен Радев върна първия път, но подписа втория път указа за назначаване на Иван Гешев, без да изрази отношение към личността му, а отбелязвайки само, че е единственият кандидат за главен прокурор, което не е демократично. И утихна… макар под прозореца му на “Ларгото” да се провеждаха протестни шествия.

Румен Радев излезе пред президентството с вдигнат юмрук и с възглас “Мутри, вън”, едва след като служители на Бюрото по защита, под разпореждането на главния прокурор, влезнаха в президентството ( със съдебна заповед, впрочем).
Btw, парламентарното мнозинство в 46-я парламент заряза работата по актуализиране на бюджета, само-и-само да унижѝ Иван Гешев, отнемайки му Бюрото, за бъде президентът отмъстен и удовлетворен.

Румен Радев създаде “Продължаваме промяната” и с помощта на държавната машина, Кирил&Асен оглавиха парламентарната и изпълнителната власт. Всичко – точно, всичко ОК. Но… Кирил Петков уволни областния управител на Хасково и шефа на “Булгаргаз” – лично приближени на Румен Радев. Президентът удари с юмрук и нападна премиера. Започна война и снегът по бул.”Дондуков” закипя…