Явор Дянков разкри за тренировките на Петков, а федерацията по карате го обвинява във фалшификация

кирил петков карате

Кирил Петков е провеждал почти ежедневни тренировки по карате заедно с Явор Дянков, а наскоро се появи и снимка на двамата. По думите на Дянков това е било просто закачка от тяхна страна, а хората били злоупотребили с фотографията.

При появата на снимката преди дни от федерацията по карате-до обявиха, че Дянков никога не ги е представлявал, като дори е издавал фалшиви документи.

Във фейсбук профила си Никола Хаджигенов написа „явор дянков и просто Киро в министерство на нещо си….. Really? WTF is going on?“.

Становище по адрес на Дянков написа и Шихан Като – главен инструктор на IJKA.

„Г-н Явор Дянков не е член, никога не е бил член и по никакъв начин не е свързан с БФШК.Издаването на тези фалшиви документи е престъпление срещу IJKA и срещу учениците, на които са издадени и БФШК ще съдейства на съответните правораздавателни органи за решаването на проблема.“

Пред Нова телевизия Дянков разказа и за миналите години, когато е учил заедно с бившият премиер Бойко Борисов. „Учили сме заедно с него и другите колеги там, първата национална федерация по карате през 80-те години. После стана Българска национална федерация, после той създаде клуб в пожарната, с много медали, купи“, разказва пред Нова телевизия Дянков. Той категоричен, че не е издавал фалшиви дипломи и всички били с необходимите печати.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории