OMEPTATA ЛЪСНА! Румен Спецов „изчисти“ Бойко Рашков – НАП не видя нищо нередно в 19-те му имота

бойко рашков

Заговорът лъсна Шефът на НАП Румен Спецов „изчисти“ Бойко Рашков, след като агенцията, която ръководи, не откри нищо нередно в имотното му състояние, научи ПИК.

НАП на Румен Спецов е започнала проверка за имотното състояние на Рашков, за да го изчисти и прокуратурата да не може да го разследва.

Така назначеният от Асен Василев Спецов връзва ръцете на обвинението, а Рашков няма да бъде проверен как се е сдобил с 19 имота с държавна заплата, коментират запознати.

„Вчера (на 3 декември) ми беше връчен констативен акт от Националната агенция по приходите. И след извършената служебна проверка на моето имущество и това на семейството ми, както и на доходите, които съм получил, не е установено никакво несъответствие между моите доходи и моето имущество. Струва ми се, че това трябва да се каже високо, за да се парират всички обиди, клевети и нападки срещу мен и семейството ми“, казва Бойко Рашков в интервю за „Тоест“.

Резултатите от проверката излизат наяве точно ден, след като Кирил Петков обяви, че иска Рашков да остане вътрешен министър. Сега спокойно той може да стане МВР шеф и в редовния кабинет на Харвардите.

Самият Бойко Рашков беше проверяван от Румен Спецов, който ГДНП или ГДБОП би трябвало да разследват за данъчни измами и за това как е продал фирма с над 1 млн. лв. задължения.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории