СЛЕД ФАТАЛНАТА ГОНКА: Близките на жертвата в Крушаре искат още арести и справедливи присъди

полиция

,,Трагедията е голяма. Искам нормално правосъдие“, каза бащата на загиналия Петър Досев
19-годишният Петър Досев загуби живота си при автомобилна катастрофа в сливенското село Крушаре. Инцидентът стана преди седмица след свада между младежи.

Близките на жертвата са категорични, че катастрофата е била умишлена, а нападателите са били повече от задържания към момента 26-годишен мъж. Те искат да бъдат арестувани и другите двама мъже, които са участвали в преследването. Съмняват се, че ще се измъкнат безнаказани и че може да напуснат страната. В събота много хора се събраха на протест с искане за справедливост.

,,Трагедията е голяма. Искам нормално правосъдие, без да има пликове под масата. Който е виновен – да си поеме вината и да си излежи присъдите”, каза бащата на загиналия Петър – Десислав Досев.

,,Искам да направим така, че децата ни спокойно да посещават клубове, дискотеки и да се разхождат по улиците, без някой да ги притеснява”, каза още той.

От прокуратурата съобщиха за NOVA, че работят усилено за разплитане на случая. Положени са всички усилия, направени са разпити и ще бъдат взети всички мерки както от прокуратурата, така и от полицията.