Само в 7DniSofia.bg

Куриоз: Шофьор с отнета книжка опита да избяга от полицията и се удари в две дървета

Полиция

Шофьор с отнета книжка е избягал от полицията и е ударил колата си в две дървета – съобщават от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На 25 ноември, около 23,15 ч.в град Каварна автопатрул подава светлинен и звуков сигнал за извършване на проверка на лек автомобил „Пежо“. Водача на колата не спира, увеличава скоростта и продължава движение в посока град Балчик. В района на местността „Старите лозя“, губи контрол над транспортното средство, напуска пътното платно, преобръща се, като се удря в две крайпътни дървета и вследствие на удара водача изхвърча навън.

На място е установена самоличността му – 34-годишен мъж от село Оброчище. Той е настанен в болницата в Добрич без опасност за живота с фрактура и порезна рана на крака. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът е неправоспособен, с отнета книжка след употреба на наркотични вещества. „Пежото”-то е с прекратена регистрация и с поставени регистрационни табели, издадени за друг автомобил. По случая е образувано досъдебно производство.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории