Кръволока и майка му, шефката на психото, агентът от ДС „Майстора“…Смрад се носи от ИК на Радев

Румен Радев Президент (9)

Надушвате ли смрадта, която се носи от тъй наречения Инициативен комитет на Румен Радев? Отровна миризма на спарени зелени чорапи, милиционерски ботуши и жълти ризи.

Тази сутрин по БТВ излязъл идеологът на Радев от ИК Александър Маринов да го промотира и да дрънка за „мутри“.

Да, подобна перверзия е възможна само в безпаметна и инфантилна България. Агентът на Държавна сигурност „Майстора“, основател на бандитските групировки „Мултигруп“ и „ВИС-2“, шеф на БСП-София в гладната Виденова зима, в момента раздава акъл, менторства, обяснява кое е морално и кое не.

Бащата на мутрите говори за мутри.

А водещите услужливо не му забождат най очевидните въпроси: „Майсторе, а какво ще кажеш за Илия Павлов и Васил Илиев? Ще си спомниш ли за доносите, които си писал за бившите комунистически служби?“

Само Майстора да беше. 27 агенти на ДС се хилят нагло и безобразно от Инициативния комитет на Радев, като жива атестация за липсата на възмездие в годините на прехода. Същите тези сатрапи плюс следователя на Тодор Живков с 19 имота Бойко Рашков сега управляват държавата, контролират целия репресивен апарат, арестуват, без съд издават присъди, козирувайки на неосталиниста от „Дондуков“ 2.

Когато към ченгетата добавим и две дами с обсесивни характеропатии на върха, картинката придобива готически измерения. Като в роман на Брам Стокър.

Едната шефка на ИК, д-р Гълъбова, по С Вместителство оглавява и психото в Курило. Отдавна съм я оприличил на сестра Рачид от „Полет над кукувиче гнездо“, но това вече изглежда като комплимент. По-скоро е надзирателка от Гестапо в Бухенвалд. Очакваш всеки момент да поведе евреите към газовите камери. Д-р Гълъбова е жив пример, че в психиатрията лекарят от субект често става обект, че ролите са заменяеми. Да не се чудим тогава защо според Европа българските лудници са по-скоро места за инквизиция, отколкото за терапия.

Другата шефка на ИК Анна Заркова пък е обладана от фиксацията да уреди синчето си Крум Зарков – Кръволока за председател на БСП.

Въпросният „Кръволок“ трябваше да изхвърчи от политиката още през 2017 г., когато се изгаври с паметта на жертвите от Народния съд в телевизионно предаване, приседнал нахилен до Корнелия Нинова. Тогава, въпреки обществения ропот, му се размина – благодарение на разположението на същата тази Нинова. Същата тази, която сега семейство Заркови интригантски се мъчи да детронира от „Позитано“ 20.

И това не е учудващо, защото все пак говорим за наследниците на червения болшевишки клан Кацамунски – офицери и следователи от Държавна сигурност.

ПИК