Само в 7DniSofia.bg

Копоят на Радев Бойко Рашков няма спирка с репресиите – тероризира предизборно жители

912e6bac669bedb0367080802a252e55
912e6bac669bedb0367080802a252e55

Проваленият министър на вътрешните работи Бойко Рашков продължава с бруталните репресии срещу симпатизанти на ГЕРБ и обикновени граждани, научи ПИК. Терорът на Рашков се премести в община Раковски, където негови подчинени привикват и разпитват дори редови граждани.

За полицейския произвол на Бойко Рашков и началника му Румен Радев алармира и кандидат депутатът от ГЕРБ и бивш областен управител на Пловдив – Дани Каназирева. Тя се включи на живо в профила си във Фейсбук, където разкри подробности за репресивните действия на МВР
срещу симпатизанти на партията от града.

На място са още кметът на Раковски Павел Гуджеров, както и областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев.

„Това, което се случва днес, е произволът, който тече от месеци наред. Това е произволът на политическото ръководство на МВР.

Професионализмът на МВР се за политически цели и така се подкопават устоите на демокрацията и държавността“, каза пред репресираните граждани Дани Каназирева.

По думите й 40 човека, който не са партийни членове, които работят и нямат нищо общо с предизборни кампании, са привиквани без правни основания.

„Служебното правителство се проваля както в опитите си да осигури безопасността на вота, тъй като само в аптека и супермаркет не сме намерили някоя машина за гласуване, така и в здравеопазването. На всичкото отгоре имаме и репресии, чрез които комунистите и ДС-тата на Радев искат да осигурят безпроблемния път на юпитата на Радев“, заключи тя.