Радев наглее и крие предизборно катастрофата на кабинета си, хвали здравния министър

румен радев

Президентът Румен Радев отново сложи розовите очила и похвали служебния си кабинет, който прави катастрофи. „Мерките на служебното правителство за справяне със здравната криза са адекватни и дават резултати“, констатира Радев в Ямбол на предизборния си тур.

„Кой я иска? (оставката на министър Стойчо Кацаров-бел. на ред.) Време е партиите да предложат решение, а не само критики, всеки може да критикува – нека посочат партиите алтернатива“, заяви Радев, сакяаш пада от небето и опита отново да скрие обективната истина, която всички българия знаят от месеци по време на едноличната му диктатура. А тя е, че още през лятото първо лекарите и екипите на Спешна помощ на първа линия поискаха оставката на Стойчо Кацаров, включително и на неколкократни протести.

После оставката му бе поискана и от граждани на много протести, които бяха и под прозорците на Румен Радев и искаха и неговото махане от властта. За изгонване на Кацаров призоваха и от всички партии, включително от БСП. Радев обаче явно смята, че като се прави на паднал от Марс, ще успее да промени реалността.

Експертите са уверени, че заради страха от загуба на изборите, мерките срещу COVID-19 са закъснели и неадекватни.