Два скандала преди смъртта на Денис Теофиков! Версиите на приятели и съседи коренно се различават

249077830_421901679502795_7100282912333594861_n

Два скандала е имало преди смъртта на Денис Теофиков, пише hotarena.net. Тази версия е една от най-разпространените. Преди трагедията в неделя сутринта приятел на Денис заедно с приятелката му Алекса Ангелова ги поканил на купон в комплекс „Цариградски“ в София. Двойката отишла в комплекса, като и двамата били в настроение, по думите на съседи.

Заради силната музика и крясъци обаче съседи правили няколко пъти забележки на собственика на апартамента. Към 4,30 ч извика ли полиция. Дежурните полицаи дошли на адрес и се разбрали с купонджиите да намалят децибелите. Малко след като си тръгнали, силната музика и викове от нов скандал продължили. Инцидентът е станал след 6 ч сутринта, сигналът в полицията е регистриран в 6:50 ч.

Съседи обаче разкриха пред „Телеграф“, че гримьорката Алекса е била пред блока преди фаталния полет на певеца, а той е останал в апартамента с неговия приятел. Теофиков казал, че ще изпуши една цигара на терасата. Момчето, като се обърнало към терасата, видяло как Денис тръгва да скача, обаче не можело да реагира, за да го хване. То хукнало веднага към тялото на Денис, викнало приятелката му и изтичали градинката, където тялото му паднало. Вследствие на викове съседи излезли в градинката и подали сигнал в МВР.

Моментът преди позвъняването на полицията е заснеман в клип от домоуправителя на сградата, който се казва Стефан, след което е бил качен в платформата ТикТок. На клипа се вижда тялото на момчето и приятелката му, но следа от собственика на апартамента няма.

Апартаментът, от който е скочил Денис, е собственост на 47-годишната Боряна И., която има син на 20 години, разказаха комшии. Друг съсед пък разказа, че синът на собственичката на апартамента взимал наркотици и това го знаела цялата кооперация.

Според тях на Денис са му дадени наркотични вещества, а вследствие от ефекта им той е станал неадекватен и е скочил през терасата.

Официално СДВР води случая за самоубийство, тъй като не са открити следи от насилие по трупа. Тялото на Денис Теофиков ще се държи до тази неделя в съдебна медицина. Версиите на приятели, съседи и роднини за случая обаче се разминават.Според колеги певецът планирал самоубийството си – преди седмица той започнал да разпитва авера си за апартамента му. Знаел само, че е на висок етаж. Денис помолил момчето да остави котката си, тъй като в следващите месеци нямало да има възможност да я гледа.

Двамата са оставили в апартамента животинчето, храната и тоалетната и докато приятелят му се суетял, Денис излязъл на терасата и скочил. Собственикът на жилището разбрал за инцидента едва след като видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци навън на очевидец на трагедията.