Младен Маринов: Същата съдба очаква и „чегъртачите“. Нормалността се завръща!

Младен Маринов

„Неяснотите, непредвидимостта и хаосът са назад. Социолозите са много ясни коя е първата политическа сила в страната. И това е ГЕРБ“, констатира бившият вътрешен министър и бивш депутат от ГЕРБ Младен Маринов във Фейсбук.

Според него: „Мъдрият български народ вече ревизира „ревизорите“ – ще изхвърли най-яростните от тях от бъдещия парламент. Същата съдба очаква и „чегъртачите“.

Нормалността в българската политика се завръща и това е много добре!“

Ето и пълният текст на поста му на неговата страница:

Почти 4 месеца и половина поголовно чегъртане под юмрука на служебното правителство. Груб натиск и репресии срещу кметове, общински ръководители и симпатизанти на ГЕРБ.

Всеки ден парламентарни комисии за ревизии и проверки и, уж, „нови“ все по-скандални разкрития на служебните министри.

Мога да продължа с още много примери, но едва ли е необходимо…

Важни са резултатите, а те са категорични: Всяко ново социологическо изследване (на различни агенции, доказали се в годините) през последната седмица показва, че преднината на ГЕРБ пред неговите политически опоненти се увеличава, дори удвоява. Само за седмица разликата между ГЕРБ и втората политическа сила в страната (която и да е тя) набъбна от над 4 на сто до 8%. Социолозите са много ясни коя е първата политическа сила в страната. И това е ГЕРБ.

Неяснотите, непредвидимостта и хаосът са назад кой ще бъде – втори, трети, четвърти и т.н. Мъдрият български народ вече ревизира „ревизорите“ – ще изхвърли най-яростните от тях от бъдещия парламент. Същата съдба очаква и „чегъртачите“. Нормалността в българската политика се завръща и това е много добре!

Продължаваме напред!


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории