Зуека е обикновен чалгар-печалбар като Слави, Рачков, Магърдич и Факи! Стига е ревал в Испания

7 Dni Sofia01.09.2021
геро зуека

Ред сълзи, ред сополи, че царят на халтурата Зуека емигрирал в Испания. Всенародна медийна драма, все едно Турция ни е отнела Кърджалийско.

Емигрирал, обаче в една бургаска галерия изложил картини за продан. Билбордове и реклами висят из целия град.Захлебва у дома, но си гледа кефа навън. Иначе много страда.

Аз не я разбирам така емиграцията. Махаш се и толкоз, а не иди ми – дойди ми.

Едно време Георги Марков, като избяга, спряха да поставят пиесите му в българските театри. Забраниха и книгите му.Нали и Зуека е политически емигрант. Нали казал, че си тръгва, защото у нас нямало закони…Значи е редно да скъса с държавата, не просто с територията.

Извинете, Зуека е талантлив човек, но 30 години съучаства в опростачването на нацията, което е един от първоизточниците на беззаконието. Зуека не е нещо по-различно от плеядата телевизионните храненици на праймтайма, майстори на кича – Слави Трифонов, Магърдич Халваджиян, Рачков, Гала, Азис, Фики Стораро…

Той можеше да остане безпаричен, но честен на театралната сцена. Избра по-лесния и платен път – да каканиже тъпотии от малкия екран за радост на еснафлъка. Изборът е негов, защо се оплаква?

„Беззаконна България“ 30 години му подсигури богатство и слава. Сега се сети, че няма закони. И превръща баналното си житейско решение да не живее у дома във водевил. Пореден изблик на халтурата.

Зуека, Рачков и сие не само са по-неталантливи от предходниците си Калоянчев, Парцалев, Вачков, Анастасов, но са лишени от чест. За родолюбие изобщо няма смисъл да говорим. Чалгарите-печалбари, маскирани на актьори, отдавна са забравили смисъла на това понятие.

От Фейсбук-профила на НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ