Любим професор съсипа „протеста“: Не ставате! Импотентни сте! Бойко ще ви пребие с много!

7 Dni Sofia01.09.2021
бойко борисов

„С действията си през последните няколко месеца, от април месец насам, българската политическа класа демонстрира своята пълна политическа импотентност. Българската политическа класа е импотентна. Тя не може да роди в момента нищо полезно. Това е несъстоятелна политическа класа и е най-добре, ако може, да си вземат чантите и да се махнат от тук и да идва някой по-добър, който става за нещо. Тия не стават“, категоричен е един от най-уважаваните професори в републиката – Мишо Константинов.

„Вероятно следващите избори ще произведат подобен резултат с тази разлика, че в опашката може да се случват разни случки. На опашката има една малка партия, която се клати около бариерата, а под бариерата са две други партии които могат да влязат, а над бариерата е една партия, която може да отпадне. Това може да се случи, иначе нищо особено“, сподели Константинов, но добави и втора хипотеза:.

„Напълно възможно е ГЕРБ да бъде първа политическа сила с голяма разлика между първите и вторите. Останалите демонстрират политическа несъстоятелност, логично е ГЕРБ и ДПС да си подобрят резултата, при положение че другите се държат неадекватно“.