Пореден смях: Коучмън с капитал 10 лв. става шеф на ДКК! (СНИМКИ)

кирил петков

Пореден смях с поредно протеже, лансирано от служебният министър на икономиката Кирил Петков, този път за член на борда на ДКК /Държавната консолидационна компания/ и препоръчван за неин изпълнителен директор – Анастас Николаев Гогов, представен свежарски днес в НС.

Гогов бил спечелил сред 8 кандидатури, каза Харварда, но не каза кой е Гогов.

От справката на Регистъра Папагал излизат 4 фирми с участия на Анастас Николаев Гогов.

Ще бъдат проверени всички, но първо започваме с фирмата с най-гръмко име ХАЙ АЧИВЪРС ЕООД, поради напушилия ни смях – името на фирмата достатъчно грандоманско и означава в превод „Високи постижения“, които започват със скромния капитал от 10 лв.

Предметът на дейност е „коучинг обучения, фокусиран към решения коучинг, екзекютив коучинг, лайф коучинг и всякакъв друг вид коучинг…“.

Да видим, какви балами може да са участвали в тези разнообразни видове коучинг, демек трениране. Има ли хора с плавници и шнорхели, че доскоро представилият се за треньор /излъгал, разбира се, че е коуч, т.е. треньор/ в Германската федерация по плуване Пламен Плавника щеше да ни управлява като премиер-министър.

И така отиваме до ГФО-тата на „Високите постижения“ в областта на коучинга и – о, шок!

Високите постижение във всички видове коучниг се движат от рекорд 7 000 лв за 15 г. до 1 000 лв приход за 2016.

Очевидно освен с коучинг г-н Гогов се занимава с оцеляване в трудни условия, но какво дири този пореден съвайвър в ДКК, където се управляват милиарди държавна пара.

Разследването продължава, надяваме се в другите фирми с участие на г-н Гогов да поне приходи над 10 000 лв. годишно, че съвсем гладен човек може да вземе странни решения, управлявайки милиарди.

Как оцелява г-н Гогов до шеф на ДКК е въпрос с повишена трудност.

Източник: plovdiv-online.com


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории