Ники Илиев спасява от мизерията бившата си любовница Ива Софиянска?

d8d58ac3b362a1939a62675d84297de6

Снахата на Васил Божков – Ива Софиянска, напоследък е в тежка депресия след практическия финал на медийната си кариера. Откакто Черепа беше погнат по 18 тежки обвинения, средната щерка на бившия столичен кмет Стефан Софиянски остана без работа и в момента стои затворена и отчаяна в бащината къща в село Поручик Чунчево. В този момент обаче ръка за помощ протегнал не друг, а режисьорът Ники Илиев за да докаже, че старата любов ръжда не хваща, пише Lupa.bg.

Малцина вече си спомнят, че като амбициозна тийнейджърка Ивето имаше кратък романс с бъдещия кинаджия, когато двамата деляха екрана на предаването „Мело ТВ Мания“. Тогава от чаршафите на Ники я изгони Ивет Лалова, но джентълменът Илиев явно не забравя старите си тръпки.

Научил, че Софиянска-Божкова е в тежка психологическа дупка, той й звъннал да й предложи работа в екипа на актуалния си филм „Завръщане“ 2, който в момента снима на морето. Разбира се, не става въпрос за роля, Ива получила оферта да се включи с лицето си в рекламната кампания на лентата, която трябва да се появи на екран в края на годината.

Докато Ива страда, сестрите й се оправят отлично в кариерата. Най-малката – Димана, е успешен интериорен дизайнер, която гради кариера в Германия. Елена пък е инструктор по йога и преподава в студио в центъра на София. Тя дели времето си между работата си и двете с деца.

Средната сестра не може да живее без светлината на прожекторите, но заради бащата на съпруга си Васил Божков няма шанс да си намери работа, ако не разчита на дружеско рамо. Как обаче съпругът й Антон ще погледне на възобновените контакти с Ники Илиев, предстои да видим.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории